Nimetön

Runoilija Cursarion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2007
Viimeksi paikalla: 18.2.2017 13:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terve.
 

Sana sanalta
Minä avaudun
Sana sanalta
Minä tuhoudun

Nautitko siitä hiljaisuudesta
Joka olin minä?
Entä tästä tämän hetkisestä
Jonka nimeä en tiedä?

Lause lauseelta
Minä rakennun
Lause lauseelta
Minä unohdun

Minne minä itseni kadotin,
Minne sinä minut veit?

…Ehkä en tiedä tahdonko tietää

Mutta kertoisitko minulle
Kenelle oikein puhun?

Selite: 
Kirjoitettu 19.1.2009 aamuyöllä. Yöangsteja ja sellasta, runo unrelated. Otsikko on vielä jossain, mutta löytyy ehkä joskus. En oikein itsekään tiedä mikä tämä on, mutta jotakin tuollaista sanahelinää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot