Deathgazer

Runoilija Cursarion

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2007
Viimeksi paikalla: 18.2.2017 13:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Terve.
 

Sense my weakness
Take all you can
I'm yours to have

When nothing else matters,
When nothing else suffices
It doesn't matter what I am

Fill my senses
Take my breath away
I'm death's to keep

Let your last embrace be warm for me

Selite: 
Kirjoitettu 23.1.2009. Stardreamer, osa 5/8.<br /> Rakkaudesta, yksinäisyydestä ja kaiken sen kanssa pärjäämisestä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot