Chase me down
To force me breathe
Break my walls
To make me hurt
Raze my towers
To unveil me
Open my heart
To force me feel again
Revive my soul
To make me live again
Bring me down
To let me dream again
Selite:
Kirjoitettu 23.1.2009. Stardreamer, osa 4/8.<br />
Rakkaudesta, yksinäisyydestä ja kaiken sen kanssa pärjäämisestä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi