vai että rakkaus on ylitse muiden
en ihan sanoisi niin
onhan rakastanuneena ihana olla
ja voimallinenkin olo
mutta viha -
se se vasta voimakas onkin
kyllä minä sinua rakastan
mutta ajoittain viha voittaa rakkauteni
niin että kyllä vihakin osaa
olla ylitse muiden
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voimakkaita ajatuksiakin ovat nämä, samalla myös pelottavia - voiko todella vihata ihmistä, jota rakastaa? Ei, en voi uskoa sitä todeksi (vai halua uskoa?)
näkemyksellinen
pidin
tää on niin totta. hienosti olet sen oivaltanut ja hyvin sä osaat kirjoittaa!
Kaksi äärilaitaa, samalla niin lähellä toisiaan. Silloin on ainakin rakastanut/pitänyt jos jotakin on alkanut vihaamaan.
Hienosti jaksotettu ajatuksen kulku.