Taistelu

Runoilija Sadetanssi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jojo-runoilija. Välillä tulee kausia, jolloin tulee kirjoiteltua jatkuvasti, välillä taas kausia, jolloin kirjoittaminen jää täysin taka-alalle. Runojen laadusta ja julkaisupäivämäärästä voi itse päätellä kumpi kausi on menossa.
 

Kenelle minä yritän uskotella
että kaikki on hyvin
kun ei ole

tämä väsymys ei lähde nukkumalla
tämä itsetunto ei kohoa kehuilla
tämä mieliala ei parane kuin hetkittäin

Mutta silti on niin vaikeaa
myöntää että saatan jälleen olla
masentunut

On helpompaa vain sanoa
että kyllä tämä vielä tästä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimia ja parempaa huomista.

 

Käyttäjän kaikki runot