Kesät - nuo paholaiset,
joita kaikki odottavat
PAITSI MINÄ
Vihaan itikoita, kuumuutta,
vähiä vaatteita ja rantakunnottomuutta
Kärsin työstressistä ja voimattomuudesta,
kun olen ainoa, jolla ei ole lomaa
Ja kaiken kukkuraksi:
joka kesä tietää eroa sinusta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi