monen kuukauden kärsimyksen jälkeen
sain viimeinkin kerättyä tarpeeksi rohkeutta
hakeakseni apua
on keskusteltu ja tutkittu neljä kuukautta
eikä selvyyttä ole tullut vieläkään
edelleen väsyttää ja on paha olla
mutta kukaan ei tiedä miksi
kuka minua enää osaa auttaa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kuulostaa ikävältä ja tuo viimeinen kysymys niin yksinäiseltä, voih. Ikävyydessään kuitenkin runona toimiva näin.