ja ainoana ravintona vesi
tänään on viides päivä
onni tulisitko nopeammin
minulla on niin vaikeaa
haluan olla yksin
mutta kuitenkin kaipaan turvaa ja läheisyyttä
ehkä minut huomataan
kun olen 21 päivän päästä
uusi ihminen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hmm.. tää pistää kovin miettimään
mitä tuo 21 päivää merkkaa
se voisi liittyä kuukautiskiertoon
tuskin mikään paasto noin kauaa voi kestää,
ellei kyse ole anorektikosta, joka
toivottavasti saa huomiota paljon paljon aiemmin.
Iso virtuaalisylillinen onnea runoarvostelun myötä näin naistenpäivän viime metreillä.