ohitsesi kävelen
huikkaan moi ja hymyilen
huijaan sinua
olen okei
sydämeni sykkii yli äyräiden
katson selkääsi ja jatkan oman tieni kulkemista
tunnen kuinka lumihiutale laskeutuu poskelleni elämästä muistuttamaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi