mulla on unelma
yksi toive
salainen fantasiani
oksentaa baariyön kaljat
johtajien pukujen päälle
huutaa niin
että
kurkkuun
sattuu
huomennakin
"HAISTAKAA PASKA KOKO VALTIOVALTA!"
Irwin ja mä
me ollaan voittamattomia
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi