Kasvoja, jotka ovat tutumpia kuin omat,
sydänsuruja puhelinlankojen kautta,
tupakan hajuisia vaatteita baari-illan jälkeen,
mansikkajäätelöä suoraan purkista kahdella muovilusikalla.
Bassorumpujen tärinää vatsanpohjassa,
peukkutappeluita ekonomiantunnilla,
kännykän sileiksi kuluneita näppäimiä,
huivi, jota ei palauta ennen kuin toisen tuoksu on kadonnut.
Hillittömiä naurukohtauksia,
salaisuuksia kolmelta aamulla,
suolapähkinöitä ja juoruja baartiskillä,
hiertäviä korkokenkiä kun toinen on väsynyt kävelemään.
Ruohonkorsia varpaiden välissä.
Selite:
ystävyyshän se :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi