Kun on tarpeeksi kauan
ollut avaamatta ulko-ovea,
syönyt pestoa lusikalla purkista,
pelannut yhdellä kädellä tetristä
ja toisella matopeliä,
alkaa uskoa ihmisen olevan
laumaeläin.
Sidoin ulko-oven avaimen housuihini kiinni.
En hukkaa avainta,
enkä unohda laittaa housuja jalkaan
ennen kuin taas astun elämään.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
just tällaista ollut viimeiset kolme viikkoa.
"hienoa" että on muitakin yksinäisiä susia liikenteessä