Kirkon nurkalla me pakanat,
poltamme toiveitamme ja tupakkaa
koska nuoruus niin vaatii.
Kaikki savuna ilmaan
kohti kerrostalojen peittämiä tähtiä.
Kaupungin kohina ja tämä syrjäkuja,
juoksemme puutunein jaloin portsarin syliin.
Kaivamme pikkusormella shottilasin pohjat.
Sileäksi hiotut mukulakivet
uponneina jalkapohjiin.
Lupaa, että nämä kadut ja tuuliset yöt
ovat aina meidän.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo.
Hieno runo.