Kuopan kaivaminen
on vain turhaa maaston epätasoittamista.
Ei siinä synny kuin reikä
ja kasa reiän täytettä.
Jonnekin sekin on pantava,
ja usein sen oikea paikka on kuopan kohdalla.
Ei aina, mutta usein.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi