Ei tämä ole runo.
Tämä ole runo.
Ole runo.
Runo.
Haukkaan aamusumusta
siipaleen,
pyörähdän apinakeinussa.
Viuh,
jos kuitenkin satut
juoksemaan jostakin eteeni.
Tämä ole runo.
Ole runo.
Runo.
Haukkaan aamusumusta
siipaleen,
pyörähdän apinakeinussa.
Viuh,
Viuh.
Viik, kirsk.
Pelkään palleani puolesta,jos kuitenkin satut
juoksemaan jostakin eteeni.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut