Huippurunot

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1176
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 7:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Haen avoimena olevaa,
todennäköisesti
järkisyin avattua pestiä,
koska en voi muutakaan.

Olen kapulakielitieteen maisteri,
opiskellut kuitenkin.

Joskus näitä menee
viisi - kuusi hakemusta
yhdellä istumalla.

Arvaa kuumottaako,
jos huippurunot vaan
kopioituvat kerta
toisensa jälkeen
virheineen?


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

valetieteen tohtorin koulutuksen saaneena voisin valehdella sinulle työpaikoista, mutta tyydyn kirjoittamaan runon

on Q tamo urakkaa eri maista
mutta mistä maista ei tietoa
niin ja ei työ maista, no ei maista,
vaan syö
 
Nokkelaa sanailua
Kiitos paljon 
Niin ketäköhän hellästi matkin

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot