On kai heitä, muitakin ihmisiä, jotka kiiltomadon nähdessään tappavat sen välittömästi. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 16.10.2020 9:22 Balrog1 Vielä nykyaikanakin erilaisuus pelottaa: ajatuskuva runostasi Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 16.10.2020 13:49 Star Aivan varmasti, minä ainakin ihailisin sen kauneuttta kylläkin <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut