Olin kiinni sinussa
käsin ja hampain
Pronssin puna poskilla
puolimatkassa
kaaduin kuitenkin
Siellä on sameaa vettä
ja huokaava tulipallo
ne leikkii mun keholla
kunnes katoavat,
kulkevat,
kuihtuvat,
paleltuvat,
enkä minä edes naura
sillä sinua rakastin,
murhani ja vihani
sillä sinua rakastin,
rajaton veljeni
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi