Olenko sinua huomaamattani
pieniksi paloiksi pistänyt?
Voi mikset sanonut,
että olit turvaton
minun hoipeina haparoivissa käsissäni
Kyllä,
Sinä maalasit silmäni sokeiksi
totesit vaikean hiljaa,
etkä sitä minulle kuiskannut
Nyt vasta opettelen
itseäni sinusta irti ottamaan
olen kuuhullu
pehmeä arkiaamiainen
olematon jättiläinen
Sinä, suopea vesi
huuhdo teräni meidät katkomaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi