Hämärän harteilla,
huokaa hän hiljaa
Haen hopeita hetkiä
Haen häntä hiljaa
Hämärän harteilla,
hän harhailee
Hakee harmaita hetkiä
Haen häntä hiljaa
Hämärän harteilla,
huutaa hän hiljaa
Hoitaa hienoa hiekkaa
ja minä haen häntä hiljaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oi, miten kaunista!
Hyvä! Tosi ovelasti kirjoitettu... mutta miksi nimi on k :lla?