Suuressa unessa olen nukahtanut tähän
kynttilän savuttamat kasvoni ja pieni käsi
juuri tässä, pääni alla.
Se oikeasti pudotti sydämeni,
kun kuulit pahinta hetkeäni ja äänesi tunsin
syvällä sylissäni, tunsin sen ajattomana
Korjata sinut yrittäisin,
jos siltä tuntuisi sinustakin.
Vaikeimmankin paikan kai ylittäisimme
juuri tässä, käsi pääni alla.
Vaikka joskus uni polttaa ja tekee maasta,
se tekee siitä harhaa,
näyttää se missä silmät avataan.
Minä kuulun kanssasi tälle kilometrille.
Yritän kaivata sinua,
ja unohtaa hymyillä
silloinkin kun pitää mennä.
Mutta kun unessa olet niin totta,
ja tiedän, että kuulun
tälle kilometrille kanssasi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
*Korjata sinut yrittäisin,
jos siltä tuntuisi sinustakin.*
Upeasti runoiltu.
*Korjata sinut yrittäisin,
jos siltä tuntuisi sinustakin.*
Upeasti runoiltu.