Pilkka pomppaa esiin,
makuuhuoneen kautta keittiöön
ovelasti kaartaa
lampun taakse katkeroitumaan
Liioitellun hitaasti
se laahustaa lukemaan
päivän säätiedotuksen
sinapinkeltaisesta kirjasta
Taktisesti se haukottelee
odottaa kuulijansa
keskittymisen herpaantuvan
Ovi käy,
nopeasti
Pilkka tunkee tupakka-askin taskuunsa
ja astuu tyhjyyteen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä oli monitasoisuutta, ja kerronta täys kymppi. Loppu oli täydentävän mahtava stoppi. Ainakin pointti on selvillä ja aivot raksuttavat, sen verran hieno idis tässä.
Hienoahienoa.
hihi, ehkä olen väsynyt tai jtn mutta tämä on omalla tavalla todella huvittava. kyllä se pilkka on niin ihana<3 mutta kävipäs sille lopussa keljusti, mut whateva taas *söps* runo.