Tyttö sataman
hymy huulillaan
hiukset tuulessa
leikitellen
villasukat kurtussa
elämän ottaen vastaan
vihdoin
täysin rinnoin
siitä kaikesta
nauttien
uuteen aamuun heräten
ja uudelleen rakastuen
kaikkiin niihin pieniin
elämän iloihin
kahvikuppiin aamulla
hänen kädessään
lauluun epävireiseen
joka tunnelman,
vaikutelman onnesta luo
keskelle talvipuutarhaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi