Käskekää minun olla hiljaa
kun asiani on oikea
ja käskekää minun auttaa
kun itse itkette mennyttä
komentakaa minua tekemään
kaikki puolestanne
ja komentakaa itsenne
marttyyreiksi seinille
kun minä
olen hänen luonaan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi