Galaksin valloittajat

Runoilija kasvisuute

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2006
Viimeksi paikalla: 4.11.2021 12:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Naiivit (I'M SO YOUNG)
narkomaanit (AND SO ALIVE)
me jumalien peilikuvat
vastakohtien maailmasta
ihmettelemme ihmeitä
olemme valmiita
katoamaan jo
ensimmäisellä ovella

Ehkä huomasimme
portaat,
joita pitkin
pääsi kapuamaan
suoraan vaaleanpunaisiin tähtikuvioihin
ilman paluulippua

Silmäsi säkenöivät
kun juoksimme kilpaa
ympäri Linnunrataa
kuiskien rakkauskertomustamme yöhön
nauraen hyväksyvästi sulosoinnuille
jotka maalasivat
klassisen kapinalliset lempinimemme
Otavan syliin

Selite: 
Muka yritän.
Kategoria: 
 

Kommentit

Luot sanoillasi hienoa tarinaa. erityisesti pidin viimeisestä kappaleesta. Hieno runo!

Tässä on ihanaa mahtipontisuutta, nuoruuden intoa ja räiskettä. Energiaa ja kauneutta. Haikeus kummittelee kauniina jossain taustalla.
Taas ah, niin hienoa tekstiä

en keksi sanoja jolla tätä kuvailisin. Tämä on vain niin hyvä. Alun
"Naiivit (I'M SO YOUNG)
narkomaanit (AND SO ALIVE)"

on omalla tavalla huvittava mutta samalla lempikohtani<3

Taasen aivan täydellistä kerrontaa ja ties mitä. Kirjoitat niin kuin maalaisit uusia maailmoja ja ihmiskohtaloita tuosta vain. Mie olen taas ihan vailla järkeviä sanoja..
Tästäkin tuli mieleen joku viattomuus, ehkä siksi kun tuo rakkaus mainitaan, mutta myös sen takana hiipivä..Joku.
Upeaupea.

 

Käyttäjän kaikki runot