Eteenpäin

Runoilija Lovelove

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onni ei tule etsien vaan eläen.
 

Minne vie
tää mun tie

mitä haluan tehdä
minne haluan mennä

elämä on lahja
siittä pitää nauttia
sille pitää antautua

en paikoilaan halua seisoa
elämä on täynnä menoa

siksi en pysähdy
vaan jatkan matkaa

katson oikealla ja vasemalle
ja eteenpäin

taakse en vilkaisekkaan

elän tässä hetkessä
mun retkessä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot