Tykkään lapsista,
mutten ihan kaikista
haluaisin lapsen
mutta en tiedä milloin?
mietin sitä välillä illoin
olen nuori viellä,
siksi en tiedä
haluanko elää nuoruutta,
nuoruuden huluutta
ehkä joku päivä tiedän
ja itseni vauva sylissä löydän.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi