Haluisin puhdistaa mun elämän pöydän
poistaa kaipuun
poistaa surun
poistaa kaikki huonot ihmiset
ja huonot kokemukset
Haluiasin olla puhdas
kuin valkoinen kaunis kukka
Haluaisin rakastaa vain yhtä miestä
haluisin, että sydämeni olisi kylläinen
rakkaudesta
Mutta tämä on mun elämä
Mun tie
joskus tasainen
joskus alamäki
joskus ylämäki
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi