Sun huulet mun huulilla
sun sydän mun sisällä
ahmin sua ahnaasti,
tiedän
tämä on kielettyä rakkautta
mut en voi lopettaa
mun tunteet sua kohtaan
suuria ovat
ihomme toisia vasten
lämpö
huokaus
ja kotona
mietin
itken
syylisyyttä en tunne
se on mennyt pois
mut tätä ei tapahdu enää
mielessä vain oot
vieläkö joskus
löydämme toisemme
hukumme
ja sydämeni on taas synnistä
musta
kaipaan lohdustusta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vau upee texti..