Älä koske minuun pimeä

Runoilija Hadeksen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En ole veden kantaja, en kehto raskaiden vesien, en tummien vetten liikuttaja. Peseydyn pilkkopimeissä vesissä, Hadeksen alamaailman porteilla.
 

Valvon yksin sängyssä,
kun yö on jo ahminut sisareni.

Älä koske minuun, pimeä.

*

Päivänvalossa
puhuit minulle kukkasista, ja mehiläiset
olivat kasvaneet isoiksi kuin petoeläimet.
Ne nyppivät terälehtiäni
rakastaa
ei rakasta, kuiskasivat.

Älä koske minuun, päivänvalo.

*

Yöllä pidän valot päällä
ja päivällä verhoja kiinni.
Silti en saa pidettyä poissa sitä, että

olet koskenut minuun, pimeä.
Olet koskenut minuun päivänvalossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa kaipausta.. upea teos

Tämä on kaikessa kauneudessaan karmiva.
Mahtavaa!

Aivan mahtavan syvällinen taideteos.

 

Käyttäjän kaikki runot