Sinä

Runoilija Pikkutyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen pieni rakastunut tyttönen vain, jonka sydän särjettiin.
 

Hän.
Me.
Tuo.
Niin se meni.
Ensin olit sinä.
Sitten me.
Sitten tuli tuo.
Enkä enää tiennyt ketä rakastaa.

Selite: 
joo tota näin se melkein meni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot