Älä

Runoilija Pikkutyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen pieni rakastunut tyttönen vain, jonka sydän särjettiin.
 

Älä leiki mun tunteilla, vaikket ees tiedä niistä.
Älä katso mua silmiin, vaiket ees tiedä mun tunteista.
Älä mee mun ohi, vaikka tietäisit mun tunteet.
Tee jotain jos tiedät mun tunteet.
Tai.
Anna mulle merkki,
että voin itse tehdä jotain.

Selite: 
Hän <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot