tunnustus

Runoilija Pikkutyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen pieni rakastunut tyttönen vain, jonka sydän särjettiin.
 

Tunnustin sen sinulle.
"tykkään susta"
Yllätyit.
Mutta et ainakaan tunnustanut
että tunteet olisivat molemmin puoliset.
Ei se haittaa.
Saan ainakin olla sinun kaverisi.
Ehkä vielä joskus.
Olisimme enemmän kuin kavereita.

Selite: 
Kerroin ihastukselleni mesessä että tykkään hänestä. En ainakaan hävinnyt mitään. ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi, niin tuttua. Itse tosin sain pettyä taas kerran, mutta ainakin olen kertonut, enkä kadu sitä. :)

Hienosti oot muotoillu. :)

 

Käyttäjän kaikki runot