Nimetön

Runoilija Pikkutyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen pieni rakastunut tyttönen vain, jonka sydän särjettiin.
 

Olisin totisesti enemmän.
Kuin mitään muuta.
Tahtonut sut.
Mut kaikki ei mee niin.

Selite: 
ei se mee enää niin... poikia ja bussia, voi aina odottaa uusia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus menee...joskus ei... arvaamatonta.
Pientä pettymyksen häivää runossasi, silti ymmärtämystä, kasvua. Ja elämä jatkuu...

 

Käyttäjän kaikki runot