Luulo

Runoilija Pikkutyttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen pieni rakastunut tyttönen vain, jonka sydän särjettiin.
 

Luulin että jos teen näin.
Tekisin toisin.
Ja saisin sut.
Mut ei.
Et vastannutkaan tunteisiini samalla tavalla.
Mutta.
Minkäs sille voi.
Ne on tunteet.
Jotka ei kohdannu.

Selite: 
Huoh jan. Ja niin justiin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, joskus tunteet eivät ole molemmin puoleisia. vaikka se onkin niin surullista .

 

Käyttäjän kaikki runot