Katso sankaria
kun se edessäsi seisoo.
Kumartaa ei saa,
ei minusta mallia kannata ottaa.
Eksysissä olen
nyt ja huomenna.
Harhailen ympäri kaupunkia
ympäri elämää,
tahtomatta luovuttaa
vaikkei elämä mitään tarjoa.
Katso epäonnistujaa
kun se edessäsi seisoo.
Kumartaa ei saa,
varoittavaa esimerkkiä ikuista.
Selite:
Tällainen tuli mieleen.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi