Pullollinen tuoretta verta
ja lautasellinen suolenpätkiä.
Rasiallinen hampaita
ja kuppi aivonestettä.
Paloiteltu sydän
ja murskattu maksa.
Pussillinen kynsiä
ja kuivattu kieli.
Hiuksia sormikastikkeessa
ja lihashyytelöä.
Puolitetut kantapäät
silmämunakuorrutteella.
Jos olisin kannibaali,
olisin jo syönyt itseni.
Selite:
Pilke silmkulmassa kirjoitettu runo, joka syntyi kun mietin, mitä kaikkea hyvää ihmisestä voisikaan valmistaa..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi