Kirottuna täällä elämme
virheitämme toistamme
ei ihminen koskaan opi.
Tekeekö raha onnen
vai onni rahan.
Sitä tyhjätasku yössä pohtii.
Olemattomia ja mitättömiä
sitä on elämä.
Ei ole suurta tarkoitusta
tai ikuista paratiisia.
Onnettomuus
pesiytyy varomattoman mieleen
ja kutsuu kaverinsakin kylään.
Tyhjyys laulaa hiljaista lauluaan
Selite:
hajanaisia ajatuksia.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi