Erellispäivän keitettyy
tänäpä lämmitettyy
hiuka huupeet kalasoppaa
ilma sattumii, sualaa
färitönt, mautont
ei maistu honkalt ei haavalt
mittää sanomatont
just ninko kuuskymppise elämä.
Selite:
Tätä mää pelkää, et koht ruppee tämmöselt maistumaa....
Jos ny ei kumminkaa joka päivä!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hauska runo elämän tosiasiosta!
Nyt kuule se elämä vasta alakaa,-- ku on kuurenkympin ja kuoleman välillä niin saa teherä mitä tahtoo ja tohtii, vaikka sitte söis sitä mautoonta kalasoppaaki, elämän paras aika on ny !!!!
Onnea jo huomisen johorosta*
Ei se elämän suola kuusikympiseen lopu. Nyt on vapaa maustamaan elämänsä miten haluaa.
Mukavaa syntymäpäivää.
sopan voi maustaa ja ihteesä aktivoida jotennii
nii ei jokapäivä olis nii mautont
Ja taas vuos lissää!
Joko alkaa maistuu?
Onnittelen syntymäpäivänä!
Murrerunoist mie tykkään!
alkaa pelottaa kuuskymppisex tulla..
pitää itse keksiä väriä ja makua elämään
Höpsistä, elämähän on vasta alkupuolella =)
Murre piristää kummasti, pidin.
Ja paljon onnea syntymäpäivänäsi.
Kiva kun löysin siut syntymäpäiväluettelosta. Onnittelen ja alan tutustua murrerunoihisi.
Runosi sisällön tutkittuani sanon, että 10v lisää, niin jopahan MAISTUU ELÄMÄ. (Kokeneen rintaäänellä!)
Jokkaene sen elämäkeittosa ihe maostaa!
Vuan eipä sitä immeissessä ou parasta ennen päeväöstä;)))
Nyt se elämä hymyilee
kun saa omaa aikaa jälleen!
Onnea ja pitkää ikää!
Hulppee kalasoppa kerran lämmitettynä
Hulppee kalasoppa kerran lämmitettynä
Hymyhän tästä pakkaa suupieleen! Oivallisesti sanailtu.
Riemukasta Syntymäpäivää, kaikilla mausteilla !!
Ihana runo, mutta et sie ala tuollaiselta maistmaan, sillä kuusikymppinen on vain kauemmin elänyt ja ihminen ikinuori aina. Hyvää Syntymäpäivää