Tuo tasainen tuhina selkäni takana tarkoittaa, että olet siinä.
Siinä pitämässä minut järjissäni ja tässä maailmassa,
koska ilman sinua hukkuisin fantasioihin,
eikä yksikään fantasia ole yhtä suloinen tai makea kuin todellisuus kanssasi.
Niin paljon sinä minulle merkitset.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana runo, pehmeä ja lempeä..
Kaunis on rakkautta hehkuva runosi! Pidän!