Naisen avunhuuto

Runoilija Una

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.3.2020 6:37

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
-Mark Twain
 

Tule lähemmäs!
Halaa!
Kosketa!
Rakastele!

Tee ihan mitä vaan kunhan saan tuntea ihosi,
olla lähellä,
koskettaa..

Rakastaa..

Olla sun.

Selite: 
Pelosta siihen ettei toinen olisikaan siinä, pelosta ettei toinen olekkaan sitä mitä väittää olevansa, pelosta ettei toinen tunne sitä mitä väittää tuntevansa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kolhittu sielu, hauras sielu. Kosketus ilman erillistä pyyntöä, ehyt sielu.

 

Käyttäjän kaikki runot