99

Runoilija Una

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2009
Viimeksi paikalla: 9.3.2020 6:37

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
-Mark Twain
 

99 päivää ilman seksiä
ja tuskin sadantenakaan mitään tapahtuu.
Kaivan kohta kaapista hautakynttilät pöydälle,
josko tuo mies sitten havahtuisi tietokoneensa edestä?
Jos laittaisin vielä suruvirren soimaan..

Epäilen itseäni naisena.
Mitä minussa on vialla kun elottomalle koneelle häviän?
Epäilen parisuhdettani.
Onko miehelläni toinen?
Epäilen miestäni.
Miksi hän on kanssani jos en häntä kiinnosta?

MIKSI?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot