Samat silmät, ne niin väsyneet ja unettomat.
Miettivät mitä tehdä tai minne katsoa.
Pysyäkkö auki
vai itsensä väkisin sulkea kun eivät mistään mitään tiedä eivätkä tolkkua saa.
Tyytyvät vain sumeaa kuvaa tarkentamaan
ja ajan kanssa odottamaan.
Selite:
Kun on samoilla silmillä unettomia öitä katsellut.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi