Ikkunasta ulos pimeyteen katsahtaa
tytön kasvot näen
sielun peiliin näkee
syvyyteen uppoutuu
ajatuksissaan istuu
tuolillaan
musiikin ryttmi taustalla
rustailee runoja
vihkoseen
terä katkeaa
ajatukset pysähtyvät
hetkellisesti
kynän teroitus
tuskainen tunne
mielen syöpyy
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi