Aamu
auringon säde
verhon takaa pilkahtaa
verhon avaus
valoon saartaa
huoneen pieneen
lämmön tunne
kasvoille tua
linnun viserrys
mieltä lämmittää
sydämmen sävel
mietteet
aatteet
ihmiskeho
hauras
haavoittuva
vastakeitetyn kahvin mokkainen
tuoksu saartaa
huoneen jokaiseen kolkkaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi