Posliininukke pirstoutuneena
lattialla
kasvon puolikaat
nurkassa
silmät siniset
hymysuin
ei kivun tunnetta
käden kosketus
poimien ylös
tutkien
kyynelen pisara
reunan viilto
kämeneen
ei tuskaaa
onnelisuus
ei kärsimystä.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi