Minä niin kovasti haluaisin
olla tässä hetkessä
vaikka toisaalta en
vaikka toisaalta en
Sanovat että aika parantaa
ja elämä kantaa
Kaikkien näiden vuosien jälkeen
näen kuitenkin vain enemmän pahaa
joka hetki
Sanovat että minun pitäisi löytää taas itseni
kaiken sen pahan jälkeen
mutta ei se ole helppoa
Katsos kun tuhlasin elämästäni vuosia
Katsos kun tuhlasin elämästäni vuosia
kestäen ja rakastaen
päivä päivältä kylmettyen
päivä päivältä kylmettyen
Enhän minä voi olla enää se sama nainen
niin pitkän helvetin jälkeen
Toivottavasti kuitenkin vahvempi
Toivottavasti kuitenkin vahvempi
kuin koskaan ennen
cc-kaupallinen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit