Nyt vasta näen sen kuinka olen taistellut,
särkynyt ja jatkanu,
maahan lyöty ja aina noussut
Yksin
Nyt vasta huomaan kuinka olen hukkunut,
tehnyt ja toiminut kuten käsket,
epäillyt itseäni ja kaikkea mitä luulin olevani
Nyt vasta ymmärrän ettei minun olisi tarvinnut,
sillä sinä olisit voinut auttaa minua nousemaan,
sinä olisit voinut kantaa osaa taakastani
Kannustanut ja rakastanut
Nyt vasta kompastuin ja ymmärrän
kantaneeni omani lisäksi myös sinun pimeytesi
Yksin
Kaikki ne yksin itketyt kyyneleet,
sieluun sattuvat sanat ja teot,
aina annoin anteeksi ja ymmärsin
Silti minä ymmärsin aina väärin,
olin liian herkkä tai en osannut käyttäytyä,
ja silti suojelin sinua kaikelta
On niin helvetin vaikeaa päästää irti,
mutta minä kuolen tähän jos en juokse
cc-kaupallinen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit