Kun en minä enää jaksa
En jaksa vastuuta
Mukavan roolia
Yksinäisyyttä ja vähättelyä
Pitää huolta varsinkaan itsestäni
Kyllä minullakin olisi kuulijoita
mutta en tiedä mitä sanoisin
En haluaisi myrkyttää toisten mieliä
En haluaisi myrkyttää toisten mieliä
Ei se olisi reilua
En tiedä mitä sinä teit minulle
mutta en pidä tästä
Vaikka vuosi on jo kulunut
cc-kaupallinen
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit