Tämä hetki

Runoilija lasikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runelmia ajatuksista, ja kätteni jälki ja tulos on tässä.
 

Tiesin että koittaa aika
tämä

tämä hetki

Olin päästänyt mahdollisuuteni ovesta sisään
pitelin kiinni naruista
ja seurasin tiettyä hetkeä

tätä hetkeä

Minä olin hengittämässä
katsoin sitä sivusta
tunsin sen kehossani

Olin ollut mielettömän onnellinen
olin paistatellut onnen auringossa
olin nauttinut ja hengittänyt

tämä hetki

Se oli paras hetki ikinä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot